Category

Как да рокля за дата на зимата сега

< >

Пазарувайте външния вид

Толкова е лесно да разберете какво да носите, когато метеорологичното състояние е топло, както и красиво; Замисляли ли сте се обаче точно как да рокля за дата на зимата? Откривате ли се някога, че изпитвате трудности с какво да носите за среща през зимата? С наближаването на Деня на влюбените, сигурен съм, че някои от вас са развълнувани да открият най -доброто облекло, което да носите, докато мислите за мразовитата температура. Искате да изглеждате възхитителни, както и да се съберете, но също така искате да се свържете, както и да останете топли. Точно ето някои вдъхновяващи концепции за това как можете да ровите за датата на зимата, която ще ви стопли, докато също изглеждате стилно шикозно.
Има толкова много различни стилове на облекло, които можете да носите за дати за зимата сега, които са шикозни, модерни, както и метеорологичното състояние е подходящо. Изцяло черно облекло е прост вид, който трябва да се вземе предвид. Никога не можете да сбъркате с изцяло черно облекло. Както можете да видите в тази публикация, аз използвам изцяло черен вид, който е удобен, както и все още подходящ за мразовитото метеорологично състояние точно тук, в Мериленд. В случай на деня на Свети Валентин добавих поп цвят, използвайки моите токчета Amina Muaddi. Денът на Свети Валентин нощта не трябва да се отнася до червено, както и розови цветове. Ако не сте фен на използването на силни цветове, можете да изберете неутрални или тъмни цветове. Ако искате фино нотка на цвят, можете да го направите, като добавите цветни токчета, палта, блейзери или аксесоари.
Има много неща, които можете да направите в зимна среща с партньора си. Можете да имате страхотна вечеря в елегантен ресторант, да отидете на кино, да се насладите на малко сладолед, както и дори да се разходите в огромното си релаксиращо зимно палто. Можете дори да се отнасяте към датата си с външно приключение за кънки на лед, за да го направите незабравима вечер вечер. Уверете се, че сте напълно облечени за събитието с идеалното облекло за него.

Точно ето няколко от най-добрите парчета за облекло за зимна дата, които да ви помогнат да разберете какво да носите на следващата си дата на студено време:
1) Кардиган: Повярвайте на елегантен жилетка, която може да добави забавление към вашия външен вид, като същевременно ви държи топло. Това е отлично парче за носене, тъй като може да се използва самостоятелно или като допълнителен слой под вашето зимно палто. По този начин ще останете топли, докато изглеждате стилни!
2) Turtleneck: Суитчър с водолазка също работи добре като допълнителен слой под палтото ви. Най -добре е да изберете такъв, който не е толкова дебел, тъй като може да ви направи неспокойни или горещи. Също така, опитайте шарени или ярки суичъри за водолазка, както и ги сдвоявайте с кожени панталони, малки поли или гамаши.
3) Рокля на суитчър: Роклята на суитчър е чудесно облекло за зимна дата, тъй като е топла, както и релаксираща, без да е толкова обемна със слоеве. Тази рокля за суитчър на Shoko е най -подходяща за следващата ви вечер. Топло, уютно, както и елегантно, без да е толкова добре отгоре. Както и да върви напълно с всичко – от ботуши до гамаши, както и токчета!
4) Blazer: Ако метеорологичното състояние замръзва, но не е невероятно мразовито, когато изисквате да носите палтото си през зимата през целия ден, тогава опитайте да използвате Blazer, като го оформите с рокля или деним, както и ботуши. Blazers са отличен метод за оформяне на вашето облекло бяло остава топло. Това е едно от предпочитаното от мен облекло през зимата, тъй като изглежда стилно!
5) Палто: Козината е най -добрият метод да останете на топло на вашата дата на зимата. Ще ви накара да се отпуснете, както и удобно през цялото време. Плюс това, палта са отличен метод за добавяне на обхват към вашето облекло за дата за зимата, тъй като можете да изберете монтирано или голямо покритие.
Никой не трябва да носи облекло, което се чувства по -малко, отколкото в. От решаващо значение е да носите нещо, в което се чувствате отлично, както и това е подходящо за вашата нощна нощ, както и за местоположението. Важното е, че облеклото ви изглежда идеално за вас, както и извежда тази увереност във вас.
Какво да носите за среща вечер тази зима