Category

Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Следвайте ни в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Ние също туитираме, ако чуем за добра продажба чрез нашата емисия на Twitter Corporettedeals.) Можете също да ни следвате в Pinterest и Instagram или от нашата RSS емисия.
YouLookFab сподели някои празнични разделяния за празнични партита.
Fashionista закръгли селекция от зимни шапки.
Лошо преглед на работа? Ellevate има някои съвети.
Forbes предупреждава срещу някои общи невербални грешки в интервютата за работа.
Над закона ви носи ръководство за Twitter за адвокати.
TakePart споделя видео от CoverTheathlete.com, което се занимава с двойния стандарт в медийното отразяване на мъже и жени в спорта.
Travelle ви носи съвети за пътуване на Деня на благодарността.
Науката на списание Ню Йорк от нас разкрива отговора на въпроса: „Кой е много по -вероятно да умре в резултат на това да направи нещо наистина глупаво: мъже или жени?“

PSST: Знаете ли, че най -добрите читатели на корпоративи могат да получат 15% отстъпка в UKIE с кодовата корпорация? Читателите казват, че са наистина удобни обувки!
PSST 2: След като видях много заявки за читатели за вдъхновение за екипировка от истински работещи жени, ще се опитам да започна да представям някои в акаунта на корпорацията Instagram. Ако имате облекло за работа на убийци, изпратете го! Ако имате свой собствен Instagram и искате да бъдете представени с кредит, използвайте хештега #RealWomenWorking, за да бъдете разгледани … ако искате да бъдете анонимни (или нямате акаунт в Instagram), моля, направете ни и изпратете имейл (безгласни снимки са добре). (Надявам се, че не е необходимо да се казва, но жените от всякакви размери са добре дошли да подадат!)

Наскоро на Corporettemoms …
Говорихме за това как мислим-и как се очаква да мислим-нашите тела след бебето.
Кат сподели някои дрехи за работещи майки, включително някои основи на майчинството и миещи се офис дрехи.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Благодаря ти! Също така: Вие ли сте майка или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Category

Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter Orfacebook – Това е редактираната версия на това, което четем! Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, както и в Instagram или от нашата RSS емисия.
Fashionista разговаря с модни хора за това как точно пазаруват Черен петък. (Следете за нашата обзор на тазгодишните продажби!)
Служителите на Shefinds говорят за любимите си продукти за премахване на косата.
Forbes твърди, че „грижовната увереност“ е мястото, където е за жените в бизнеса. (Хм нали.)
Levo League ви казва три неща, които вашият мениджър * винаги * забелязва за вас.
Inc. Изброява 15 неща, които правят автобиографията ви да изглежда напълно непрофесионално (напълно съгласен с #3).
Музата има три неща, за които да помислите кога търсенето на задачи няма да се завлече.
Сали Краучек споделя точно как е преодоляла, че не е харесвана.
Daily Worth ви казва как точно да се окажете сутрешен човек. (Не сме говорили за това по метод, жени, жени – кои са най -добрите ви съвети?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Category

Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Следвайте ни в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Ние също туитираме, ако чуем за добра продажба чрез нашата емисия на Twitter Corporettedeals.) Можете също да ни следвате в Pinterest и Instagram или от нашата RSS емисия.
Shefinds закръгля някаква екипировка за тренировка, която може да направи малко по -забавно да се придържате към онези резолюции за фитнес Нова година.
Angie от YoulookFab споделя своите снимки за най -добрия и най -лошия по стил, мода и търговия на дребно за 2014 г.
Forbes има някои насоки относно избора на хора, които ще ви дадат най -добрите справки, когато търсите нова работа.
Gawker коментира странна, снизходителна PEP беседа, насочена към жените в областта на рекламата от мъжки рекламен изпълнител.
Dailyworth разговаря с няколко популярни жени в компанията за това какви финансови насоки ще дадат на жените през 2015 г.
Popsugar Smart Living закръгля някои скоро публикувани книги, които ще „вдъхновят величие“ през новата година, а Fast Company ви казва как всъщност да намерите време за четене.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Благодаря ти! Също така: Вие ли сте майка или майка? Вижте кръга за новини в Corporettemoms.
От сайтове, които обичаме

Не се пенсионира и не се омъжи: Том Брейди и Жизел Бунхенпопдуст са

7 есен 2022 Тендки в стил. Добре облечен живот

Дневник на облеклото, 8.10.22. Ивицата

Захранван от Pubexchange

Leave a Reply

Your email address will not be published.